Νέες συλλήψεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Παρεμβάσεις σε όλες τις περιφερειακές ενότητες από την Αστυνομία

Συνελήφθη, χθες (14.9.2022) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί πραγματοποίησε αγορά προϊόντος με κάρτα τραπέζης, η οποία όπως προέκυψε ήταν κλεμμένη. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -9- τραπεζικές κάρτες διαφορετικών κατόχων, οι -3- εκ των οποίων, όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλεμμένες, ενώ οι υπόλοιπες ανήκουν σε αλλοδαπούς και διερευνάται η κατοχή τους. Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (14.9.2022) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, ανήλικος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -7– εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολη. 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οχήματα και οικίες, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 29.4.2022 έως την 1.5.2022, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες (14.9.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 66χρονη ημεδαπή, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία της, βρέθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -8- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -3,5- μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους –222 γραμμαρίων, -3- τρίφτες κάνναβης, -2- ζυγαριές ακριβείας και -7- σπόροι κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες (14.9.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7- γραμμαρίων και -2- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σεδημοτικές αποθήκες, όπου αφαίρεσαν υδραυλικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 25.5.2022 έως την 28.5.2022, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης και Δήμου Πύλου-Νέστορος, αντίστοιχα. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 36 και 37 ετών, αντίστοιχα και 33χρονης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.