Νέες συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Για ναρκωτικά και κλοπές

Συνελήφθη, χθες (17.7.2023) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους-Μυκηνών, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημά του βρέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -8- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (17.7.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (17.7.2023) το απόγευμα, στην Αγία Τριάδα Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (17.7.2023) το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 70χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημά του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί -5- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -70- εκατοστών, περίπου, το οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (17.7.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με 29χρονη ημεδαπή, η οποία αναζητείται, αφαίρεσαν από όχημα αλλοδαπού, τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα, κάρτα τραπέζης και προσωπικά έγγραφα. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, εξιχνιάσθηκε -1- περίπτωση κλοπής, όπου ο 42χρονος ημεδαπός αφαίρεσε από όχημα ημεδαπού, κινητό τηλέφωνο και κάρτα τραπέζης.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -3- περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, όπου 25χρονος ημεδαπός μαζί με τουλάχιστον τρεις άγνωστους συνεργούς αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και κρατικές πινακίδες, ενώ αυτές έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 25.6.2023 έως και την 16.7.2023, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης, Τριφυλίας και Πύλου Νέστορος Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους, για εγκληματική οργάνωση και κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 24.6.2023. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού για απάτη.