Νέες συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Για ναρκωτικά, καταδικαστικό έγγραφο και πολλές ακόμη παραβάσεις

Συνελήφθη, χθες (26.3.2023) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε) Αρκαδίας, 28χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,2- γραμμαρίων και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες (26.3.2023) το βράδυ, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 44χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, για πλαστογραφία και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Συνελήφθη, σήμερα (26.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, σήμερα (26.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθησαν, χθες (25.3.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 21 και 26 ετών, αντίστοιχα, γιατί μαζί με ακόμη -2- ημεδαπούς, προχθές (24.3.2023) το βράδυ, προσπάθησαν να εισέλθουν σε οικία, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (25.3.2023) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί προκάλεσε με κλωτσιά τον τραυματισμό σκύλου που συνόδευε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.