Δόθηκε σε λειτουργία η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Σπάρτης

Μεγάλη αναβάθμιση για τις δομές υγείας του νομού αποτελεί εδώ και τρεις ημέρες, που δόθηκε σε λειτουργία, η νέα κλινική πτέρυγα του Νοσοκομείου Λακωνίας.

Συγκεκριμένα ήδη ξεκίνησε η νοσηλεία των πολιτών στη νέα υπερσύγχρονη πτέρυγα στον Γ.Νοσοκομείο Σπάρτης. Αποτελείται από 19 κλίνες και κατασκευάστηκε στο ισόγειο του κτιρίου, δίπλα από τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού όπου θα νοσηλεύονται ασθενείς πριν ή μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Ακολουθεί το Ευχαριστήριο μήνυμα του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας κ. Σωτήρη Μπότσιου προς τον δήμαρχο Σπάρτης κ.Βαλιώτη, για την πολύτιμη συνεισφορά του στο έργο.

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε σε εσάς και στον Αντιδήμαρχο κ. Σκρουμπέλο τις θερμές μας ευχαριστίες, για την πολύτιμη συνεργασία και προσφορά σας στην υπηρεσία μας με τη διάθεση βοηθητικού προσωπικού το Σάββατο 2/2/2019. Χάρη στον υπερβολικό ζήλο των εργατών σας υπό την οργάνωση και επίβλεψη της επιστάτριας κ. Παπαδοπούλου, καταφέραμε να μετακομίσουμε και να λειτουργήσουμε άμεσα τη Χειρουργική κλινική με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία για ασθενείς και προσωπικό, στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας.

Ευελπιστώντας για τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας μας, προς όφελος των πολιτών του νομού Λακωνίας στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, ευχόμαστε σε εσάς και τους συνεργάτες σας υγεία και δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας».