Νέα Υπερσύγχρονα WC κοινού στη Ν.Μ Μολάων!

Ανακοίνωση Κωνσταντίνου Κορωνιού

Από την πρώτη στιγμή δεσμευτήκαμε για την εφαρμογή ενός ανθρωποκεντρικού και ασθενοκεντρικού μοντέλου Διοίκησης του Νοσοκομείου, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών!

Παραδίδονται σήμερα προς χρήση τα νέα, πρότυπα WC κοινού στο Νοσοκομείο, υιοθετώντας τη χρήση νέων τεχνολογιών, με στόχο τον περιορισμό τον ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Ειδικότερα, όλες οι ενέργειες εντός του WC (βρύσες, καζανάκι, σαπουνοθήκες) πραγματοποιούνται ανέπαφα, σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα Υγιεινής και Ασφάλειας!

Έργα τα οποία όχι μόνο αλλάζουν την καθημερινότητα στη ΝΜ Μολάων, αλλά ξαναδίνουν στους ασθενείς και επισκέπτες, ένα αίσθημα αξιοπρέπειας καθώς και την αναβαθμισμένη ποιότητα υπηρεσιών που τους αξίζει!

Το σύνολο του έργου υλοποιήθηκε με Δωρεά της Οικογένειας Δούκα, εις μνήμη του εκλιπόντος Ηλία Δούκα, μεγάλου ευεργέτη του Νοσοκομείου μας! Ένα προσωπικό ευχαριστώ για τη συνεχή στήριξή τους στο έργο μας!

Απέναντι σε κάθε “δήθεν” κραυγή αγωνίας. Απέναντι στη λάσπη και τη συκοφαντία της συνηθισμένης μειοψηφίας των “γνωστών- αγνώστων”.. Απέναντι στα ιδιοτελή κίνητρα κάθε λαϊκιστή, υπάρχουν οι εικόνες αλήθειας. Αγάπη για το Νοσοκομείο, τον πληθυσμό της περιοχής και έργα, η απάντηση στη μιζέρια και τη μικροπολιτική.

Κωνσταντίνος Κορωνιός