Νέα γιατρός στην Ελαφόνησο

Κατόπιν πρωτοβουλίας και συνεργασίας του Δήμου Ελαφονήσου με τον Βουλευτή Ν. Λακωνίας, κο Κρητικό.

Από τη Δευτέρα 09/01/2023 έως την 31/03/2023 -και με δυνατότητα παράτασης- θα υπηρετεί στο Π.Π.Ι. Ελαφονήσου η ιατρός κα Ραφαηλίδη Βασιλική με σύμβαση απασχόλησης ιδιώτη ιατρού, η οποία συνάφθηκε με την 6η ΥΠΕ κατόπιν πρωτοβουλίας και συνεργασίας του Δήμου Ελαφονήσου με τον Βουλευτή Ν. Λακωνίας, κο Κρητικό.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Βουλευτή Ν. Λακωνίας, κο Κρητικό, όσο τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κο Καρβέλη, για την κοινή στόχευση και άμεση ανταπόκρισή τους στα υγειονομικά θέματα της Ελαφονήσου, αλλά και την κα Ραφαηλίδη η οποία αποδέχτηκε το αίτημα τοποθέτησης -απασχόλησής της στη μοναδική Δημόσια Δομή Υγείας του Νησιωτικού Δήμου μας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών μας και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της παρούσης Δημοτικής θητείας και δουλεύοντας με προνοητικότητα, συνέπεια, μεθοδικότητα και αγαστή συνεργασία με όλους τους Φορείς και τους Βουλευτές του Νομού μας, κκ Δαβάκη, Κρητικό και Αραχωβίτη, υλοποιούμε παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς και συνεχίζουμε να αξιώνουμε την πολυεπίπεδη βελτίωση της καθημερινότητας που αξίζουν οι δημότες και οι επισκέπτες μας.

Εύχομαι το Νέο Έτος να είναι ευοίωνο, αλληλέγγυο, γεμάτο Υγεία, Ανθρωπιά και Ειρήνη.