Νέα δάπεδα στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

Ποδαρικό στο 2023 με νέο έργο / Ανακοίνωση διοικητή, Κωνσταντίνου Κορωνιού

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, δεσμευτήκαμε για την υιοθέτηση ενός ασθενοκεντρικού μοντέλου Διοίκησης που θα αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα των ασθενών, του προσωπικού, καθώς και όλων των προσερχομένων!

Στο πλαίσιο της συνεχούς και ολοκληρωτικής αναβάθμισης της Νοσηλευτικής Μονάδας, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες αντικατάστασης των δαπέδων στο Ισόγειο της Νοσηλευτικής Μονάδας με νέα ειδική αντιμικροβιακή επίστρωση, επιλύοντας ακόμα ένα πρόβλημα ετών!

Η αντικατάσταση των δαπέδων του νοσοκομείου έρχεται να διευθετήσει ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της γενικότερης εικόνας της Νοσηλευτικής Μονάδας.

Τα δάπεδα του νοσοκομείου – λόγω της συνεχούς και βαριάς χρήσης για περισσότερο από 20 χρόνια- έφεραν σημαντικές φθορές που τα καθιστούσαν μη λειτουργικά, με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στοιχειώδεις απαιτήσεις ενός νοσοκομείου.

Η αντικατάσταση των δαπέδων αποτέλεσε ένα σύνθετο έργο, καθώς πραγματοποιήθηκε με το νοσοκομείο σε πλήρη λειτουργία, σύμφωνα με ένα “σφιχτό” χρονοδιάγραμμα που είχε εκπονηθεί σε συνεργασία με την Τεχνική και Διοικητική Υπηρεσία του Νοσοκομείου.

#Νοσοκομείο_Μολάων_ΝέαΕποχή