Ναύπλιο-Αρχιμανδρίτης: «Νόμιζα ότι το έστειλα σε ενήλικο σε διαδικτυακό σεξ»

Οι εξηγήσεις του αρχιμανδρίτη για το βίντεο στον 13χρονο

Ο 40χρονος υποστηρίζει ότι δεν έχει ασελγήσει σε κανένα παιδί, τονίζοντας ότι αυτό θα αποδειχθεί από την έρευνα. Επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως το θέμα στο Ναύπλιο δημιουργήθηκε από ένα δικό του λάθος, καθώς έστειλε το χυδαίο βίντεο σε ένα ανήλικο παιδί, επειδή μπερδεύτηκε στο κινητό του τηλέφωνο. Μέσω του δικηγόρου του, έδωσε τη δική του εξήγηση για αυτό το βίντεο το οποίο ήδη βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

“Ουδέποτε είχα επικοινωνία με ανηλίκους πλην του συγκεκριμένου, έγινε κατά λάθος καθώς νόμιζα ότι είχα στείλει το γραπτό μήνυμα σε άλλον ενήλικα, που είχε το ίδιο μικρό όνομα. Έκανα το τελευταίο δεκαήμερο με τον ενήλικα διαδικτυακό σeξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενήλικες, δεν είχα ποτέ καμία φυσική επαφή με κανέναν”, λέει στο Mega, μέσω του δικηγόρου του, ο ιερέας.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως όταν το μικρό αγόρι ρώτησε έκπληκτο τον ιερέα, μην μπορώντας να πιστέψει τι έβλεπε, αν κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό του, εκείνος συνέχισε, όπως φαίνεται, ακάθεκτος, στέλνοντας ηχητικό μήνυμα στο παιδί, ρωτώντας το αν του άρεσε.

“Έπαθε ένα σοκ γιατί αφενός δεν το περίμενε, είναι η ιδιότητα του ανθρώπου αυτή που δεν το περίμενε, τρόμαξε γιατί αναφέρει το όνομα του παιδιού το βίντεο και ανατρίχιασε, δηλαδή αηδίασε με όλο αυτό. Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει ‘πάτερ τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;’ Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα”, αναφέρει η μητέρα του 12χρονου.

ΠΗΓΗ