Navarino Challenge: Τα είχε όλα! Συγκίνηση, δράση, αστέρες και πολλά δώρα (video)

Ο FLY στο Navarino Challenge

Με μεγάλη επιτυχία τόσο σε οργανωτικό επίπεδο (ActiveMedia Group) όσο και σε συμμετοχές ολοκληρώθηκε το τριήμερο δράσεων και εκδηλώσεων, 21-23 Οκτωβρίου 2022 του Navarino Challenge στην Costa Navarino.

Το βράδυ του Σαββάτου έλαβε χώρα η βραδιά απονομών με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών, Ολυμπιονικών και προσωπικοτήτων. Συγκίνησαν οι αναφορές στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη και τον αδόκητο θάνατό του,  του ιδρυτή και διοργανωτή του Navarino Challenge, Άκη Τσόλη, του Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και του Ultramarathon runner Dean Karnazes.

Στην αίθουσα «Great Hall» του The Westin Resort στην Costa Navarino, αξίζει να σταθούμε στο μεγάλο χειροκρότημα μετά το βίντεο στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αλλά και στο μήνυμα της συζύγου του Δώρας Τσαμπάζη.

«Η φιλία και η αγάπη όλων σας είναι διαχρονική, όπως και οι αξίες που πρέσβευε ο Αλέξανδρος. Θέλω να σας κάνω όλους μια μεγάλη αγκαλιά, για να χωρέσω μέσα την αγάπη και την στήριξή που μας δείξατε όλον αυτόν τον καιρό. Θα τη φυλάξω για του χρόνου, που θα είμαστε ξανά εδώ με τα παιδάκια μας και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, όπως θα το ήθελε και ο Αλέξανδρος».

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί την βραδιά των βραβεύσεων που έλαβε χώρα στο The Westin Resort Costa Navarino

Navarino challenge 2022 – 10 years awards night…

Το πρωί της Κυριακής (23/10) διεξήχθησαν οι διαδρομές τρεξίματος στην Costa Navarino. Η αρχή έγινε με τον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χιλιομέτρων, στη συνέχεια ακολούθησαν τα 10 χλμ., τα 5 χλμ. και, στο τέλος η ειδική διαδρομή του 1 χιλιομέτρου για τα παιδιά με την παρουσία του Περικλή Ιακωβάκη.

Δείτε το video του Flynews