Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Συνελήφθη, χθες (1.2.2019) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 29χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και είκοσι τρία (23) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΑΡΚΑΔΙΑ

Συνελήφθη, χθες (1.2.2019) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή και απόπειρα κλοπής, αντίστοιχα.

 ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Συνελήφθη, χθες (1.2.2019) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη, χθες (1.2.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 34χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης και δώδεκα (12) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.