Ναρκωτικά, ληστείες κι ενδοοικογενειακή βία στην Πελοπόννησο

Δίχως τέλος οι συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες (6.11.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ερμιονίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Συνελήφθη, χθες (6.11.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ερμιονίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι, με μήκος λάμας -10- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Συνελήφθη, την (4.11.2023) το απόγευμα, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Συνελήφθη, χθες (6.11.2023) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για ληστεία.

Συνελήφθησαν, χθες (6.11.2022) το μεσημέρι, σε τοπική άτομα για κλοπή κοινότητα του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 37 και 18 ετών, αντίστοιχα και -1- ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατελήφθησαν να αφαιρούν από παλιά αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, αντικείμενα αλουμινίου και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, σήμερα (7.11.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ξυλόκαστρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 39χρονος ημεδαπός, γιατί, λίγο νωρίτερα, προσπάθησε να αφαιρέσει καύσιμα από όχημα, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός.

Συνελήφθη, προχθές (5.11.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί αυτός και 19χρονος ημεδαπός, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στα οχήματα που οδηγούσαν, για τη διενέργεια ελέγχου, δεν συμμορφώθηκαν πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Επιπλέον, πλησίον του οχήματος του 39χρονου βρέθηκαν -1- περίστροφο, τύπου ρέπλικα και -1- αλυσοπρίονο, τα οποία κατασχέθηκαν. Περαιτέρω, όπως προέκυψε, οι κρατικές πινακίδες που έφερε το όχημα του 19χρονου είχαν κλαπεί και θα αποδοθούν. Τέλος, κατασχέθηκαν -2- οχήματα ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη, χθες (6.11.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11- ναρκωτικά δισκία.

Συνελήφθη, χθες (6.11.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.