Φιλικές συναντήσεις Tennis στο Mystras Grand Palace Resort and Spa

Δείτε φωτογραφίες

Το Σάββατο 10/10/2020 στο Mystras Grand Palace Resort and Spa διεξήχθησαν φιλικές συναντήσεις tennis παιδιών ηλικίας 6-14 ετών σε διαφορετικά αγωνιστικά επίπεδα (πορτοκαλί- πράσινο- κίτρινο).


Στους εντυπωσιακούς χώρους του πάντα φιλόξενου ξενοδοχείου και στα τέσσερα χωμάτινα γήπεδα έπαιξαν και διασκέδασαν οι αυριανοί Τσιτσιπάδες και Σάκκαρη. Δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς τενίστες να αγωνιστούν μεταξύ τους και να κοινωνικοποιηθούν με αθλητές άλλων πόλεων (Σπάρτη, Καλαμάτα , Τρίπολη, Μονεμβασιά). Από το σύλλογό μας συμμετείχαν 19 αθλητές και αθλήτριες με πολύ καλή παρουσία.
Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριες μας, για την αγωνιστική τους ετοιμότητα και ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών οι οποίοι είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας.


Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν και οι προπονητές του συλλόγου μας Δαμιανού Αγλαΐα και Δαμιανό Αναστάσιο για τη σοβαρή και καλή δουλειά που επιδεικνύουν.
Να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου Mystras Grand Palace για τη μεγάλη ευκαιρία που έδωσε στους μικρούς αθλητές να συμμετέχουν σε αγώνες στα όμορφα γήπεδα του ξενοδοχείου.

Φιλαθλητικός Γ.Σ.