Μπαράζ συλλήψεων στην Αργολίδα

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών

Συνελήφθη, προχθές (4.9.2020) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 36χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -14,5- γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα άγνωστης σκόνης, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται, ζυγαριά ακριβείας, αντικείμενα χρήσης και συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν, προχθές (4.9.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 38 και 35 ετών αντίστοιχα, γιατί σε έρευνες που έγιναν στα οχήματα τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -2.250- πακέτα λαθραία τσιγάρα, το χρηματικό ποσό των -3.440- ευρώ και -4- κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, κατασχέθηκαν και δύο (2) οχήματα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών.

Συνελήφθη, χθες (5.9.2020) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών.