Μπαράζ συλλήψεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Κλοπές, όπλα και ναρκωτικά σε Κορινθία και Μεσσηνία

Συνελήφθη, χθες (5.6.2021) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 26χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες (5.6.2021) το βράδυ, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες (5.6.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -1- αεροβόλο πιστόλι, -1- αεροβόλο τυφέκιο και -28- βολίδες αεροβόλου όπλου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Συνελήφθη, χθες (5.6.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.