Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Τι ακριβώς συνέβη;

Συνελήφθη, χθες (23.11.2021) το βράδυ, στην Ερμιόνη Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα είχε αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο αλλοδαπής.

Συνελήφθη, σήμερα (24.11.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί έθραυσε τζαμαρία καταστήματος με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 9.5.2021. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 58χρονου ημεδαπού, για απάτη. Ειδικότερα, ο δράστης με πρόσχημα την πώληση γεωργικού ελκυστήρα, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, κατάφερε να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει χρηματικά ποσά.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση υπολογιστή απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 21.9.2021. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού, για απάτη με υπολογιστή.