Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθησαν, προχθές (28.2.2024) το μεσημέρι, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 43 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -20,81- γραμμαρίων, καθώς και -38- δισκία, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (29.2.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, για αποπλάνηση ανηλίκου.

Συνελήφθη, χθες (29.2.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 43χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες (29.2.2024) το απόγευμα, στους Γαργαλιάνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -6- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.