Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Στο επίκεντρο της παραβατικότητας Αργολίδα, Αρκαδία και Κορίνθια

Συνελήφθη, χθες (25.9.2022) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Αργολίδας, 35χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.  Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, χθες (25.9.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητακαι τρίφτης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.  Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Συνελήφθησαν, χθες (25.9.2022) το μεσημέρι, στα Τρόπαια Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τροπαίων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 41 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με ημεδαπό συνεργό τους, ο οποίοςαναζητείται, προσπάθησαν με τη μέθοδο της απασχόλησης να εισέλθουν σε οικία ημεδαπής, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω δράστες με την ίδια μέθοδο την 20.9.2022, είχαν εισέλθει στην ίδια οικία και είχαν αφαιρέσει χρήματα. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, ως προερχόμενα από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη, χθες (25.9.2022) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 30χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με 32χρονο ημεδαπό και άγνωστο συνεργό του, οι οποίοι αναζητούνται, εισήλθαν σε δύο οικίες και αφαίρεσαν -2- κινητά τηλέφωνα, -2- ηλεκτρονικές συσκευές και ηλεκτρονικά αξεσουάρ κινητού τηλεφώνου, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.