Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Όλα όσα έγιναν στις Περιφερειακές Ενότητες

Συνελήφθησαν, χθες (4.4.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 27 ετών, αντίστοιχα, γιατί διέρρηξαν όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν εργαλεία και ηλεκτρική συσκευή, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 27χρονος στερούταν δίπλωμα οδήγησης, ενώ κατασχέθηκε μοτοσικλέτα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη, χθες (3.4.2022) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 18χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο του στο γήπεδο Λουτρακίου, βρέθηκαν στην κατοχή του -2- βεγγαλικά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (3.4.2022) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο του στο γήπεδο Λουτρακίου, βρέθηκαν στην κατοχή του -5- καπνογόνα, τα οποία κατασχέθηκαν. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανηλίκου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθη, χθες (3.4.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από της νομοθεσίας για τα όπλα αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν αεροβόλο όπλο, -2- μαχαίρια με μήκος λάμας 23 και 21 εκατοστών, αντίστοιχα, καθώς και -28- φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν.