Μπαράζ συλλήψεων στη Λακωνία για κλοπές

Τι περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, προχθές (8.3.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με 18χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από οικία αλλοδαπού, κοσμήματα. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από την 5.3.2023 έως την 7.3.2023, διέπραξαν ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπών και -1- απόπειρα αυτής σε οικίες και σε όχημα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, όπου αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά, ρολόγια, και κινητά τηλέφωνα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Συνελήφθησαν, χθες (9.3.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, 17χρονος και ανήλικος, γιατί αφαίρεσαν από οικία αλλοδαπής, κοσμήματα και είδη ρουχισμού. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από την 1.3.2023 έως την 4.3.2023, διέπραξαν ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και είδη μπάνιου και κουζίνας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη, χθες (9.3.2023) το πρωί, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου για κλοπή, απειλή, φοροδιαφυγή και παραβάσεις του Γ.Ο.Κ.