Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Ναρκωτικά και κλοπές τους οδήγησαν στη φυλακή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου και με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «MIRA» ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -261,1- γραμμαρίων, -2- τρίφτες κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των -550- ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, 20χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (1.3.2021) το απόγευμα, μαζί με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν από το πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης, -10- μεταλλικούς σκελετούς κρεβατιών, -7- μεταλλικές γωνίες, -1- μεταλλικό ψύκτη νερού και -1- μεταλλική φιάλη οξυγόνου, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο συλληφθείς οδηγούσε όχημα υπό την επήρεια αλκοόλ και στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, στη Μεσσήνη και στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 33, 46 και 49ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) περιπτώσεις αρπαγής τσαντών σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, που είχαν γίνει την 11/12.11.2020, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, για κλοπή.