Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Διαρρήξεις και κλοπές στην Περιφέρεια

Συνελήφθησαν, χθες (27.4.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, δύο (2) ημεδαποί, 49χρονος και ανήλικος, γιατί λίγο νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ στη συνέχεια, προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα ημεδαπής χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν, χθες (27.4.2020) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 21 και 26 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν προϊόντα από κατάστημα – σούπερ μάρκετ.

Συνελήφθη, χθες (27.4.2020) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες (27.4.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 37χρονη ημεδαπή, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από περίπτερο ημεδαπού -24-αλκοολούχα και αναψυκτικά ποτά. Επιπλέον, προέκυψε ότι από κοινόχρηστο χώρο οικίας είχε αφαιρέσει ένα (1) δοχείο με ελαιόλαδο και κλειδιά, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής τσάντας από όχημα, που είχε γίνει την 18.2.2020 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 53χρονου ημεδαπού, για κλοπή.