Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 26χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Επιπλέον, ο 26χρονος είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα- υπεραγορά τροφίμων οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 18 και 17 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα- υπεραγορά τροφίμων προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.