Μπαράζ συλλήψεων στο νομό Κορινθίας

Κλοπές, κάνναβη και ηρωίνη τους έστειλαν στο κρατητήριο

Συνελήφθη, χθες (15.10.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε εξωτερική αποθήκη της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -31,3- γραμμαρίων. Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξωτερικά της οικίας του, ο 51χρονος βρέθηκε να καλλιεργεί τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,72- μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, χθες (15.10.2020) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 32 και 49 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -15,8- γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (15.10.2020) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία αλλοδαπού, που είχε γίνει την 14.10.2020 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου αλλοδαπού, για απόπειρα κλοπής.