Μπαράζ συλλήψεων στο νομό Αργολίδας

Κλοπές και ναρκωτικά τους έστειλαν στο κρατητήριο

Συνελήφθη, σήμερα (29.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σιδερογροθιά και μαχαίρι, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθησαν, χθες (28.6.2021) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, 21χρονη και 30χρονος, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, 61χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αργολίδας, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία ημεδαπής, που έγινε την 23.6.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής.