Μπαράζ συλλήψεων στη Μεσσηνία

Ναρκωτικά και κλοπές τους οδήγησαν στη φυλακή

Συνελήφθη, χθες (11.5.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 32χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικό δισκίο, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (11.5.2020) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -50- εκατοστών και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε συνέχεια του από 15.1.2020 Ενημερωτικού Δελτίου Αδικημάτων και Συμβάντων της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τη σύλληψη 28χρονου ημεδαπού για κλοπή σε οικία, συμπληρωματικά, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, συγκατηγορούμενοι του ανωτέρω είναι ακόμη τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 23, 22 και 18 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 11.1.2020, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, 17χρονου και δύο (2) ανηλίκων, για κλοπή.