Μπαράζ συλλήψεων στην Κόρινθο

Ποιές παραβάσεις καταγράφηκαν

Συνελήφθησαν, χθες (1.1.2021) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 38 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (1.1.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνες που έγιναν σε οικία και όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -19- γραμμαρίων, καθώς και ένα (1) πιστόλι μετά τον γεμιστήρα και -8- φυσίγγια.

Συνελήφθη, χθες (1.1.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνες που έγιναν, σε χώρο ψυκτικού θαλάμου αγροτικών προϊόντων που διατηρεί και σε οικία του 42χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -189- γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και τρίφτης, με υπολείμματα κάνναβης, -41- κροτίδες, το χρηματικό ποσό των -445- ευρώ, -880- συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών και -2- κινητά τηλέφωνα.

Συνελήφθη, σήμερα (2.1.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -30- συσκευασίες καπνού, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.