Μπαράζ συλλήψεων στην Κορινθία

Συνελήφθη, σήμερα (17.11.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί μαζί με άλλον ανήλικο ημεδαπό, επιχείρησαν να διαρρήξουν εξωτερικό παιχνιδομηχάνημα καταστήματος ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, διότι έγιναν αντιληπτοί. Όπως προέκυψε, την 15.11.2019 το βράδυ, ο ανωτέρω συλληφθείς είχε διαρρήξει το ίδιο παιχνιδομηχάνημα και αφαίρεσε χρήματα. Επιπλέον κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνελήφθη, χθες (17.11.2019) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (17.11.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (15.11.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθιών Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου και Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής και προήλθε στην κατοχή του έναντι αμοιβής από άγνωστο άτομο. Όπως, επιπλέον, προέκυψε ο 22χρονος παρέμενε παράνομα στη Χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.