Μπαράζ κλοπών σε περιοχές της Πελοποννήσου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (4.8.2023) το βράδυ, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημά του βρέθηκαν -1- μαχαίρι, με μήκος λάμας -7,5- εκατοστά και -1- ξύλινη ράβδος, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (4.8.2023) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, ανήλικος αλλοδαπός, γιατί την 3.8.2023 στην Τρίπολη με ανήλικο αλλοδαπό συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσαν κινητό από ημεδαπή.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος αλλοδαπής, που έγινε την 4.8.2023. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (4.8.2023) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (4.8.2023) το πρωί, στο Κιάτο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών Κορινθίας, 63χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπών Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών Κορινθίας, -2- περιπτώσεις κλοπών σε οικία και τροχόσπιτο, όπου 29χρονος ημεδαπός μαζί με 25χρονο ημεδαπό συναργό του αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, ενώ αυτές έγιναν κατά το χρονικό διάστημα την 19.6.2023, στο Κιάτο. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους, για κλοπή.