Μπαράζ διακοπών ρεύματος στη Λακωνία

Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ρεύμα το Σαββατοκύριακο

Σας γνωστοποιούμε ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο, θα πραγματοποιηθεί Γενική Διακοπή Ρεύματος το Σάββατο 24/2/2024 από 12:00 έως 15:00 στην περιοχή: ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ.

Επιπλέον, διακοπή ρεύματος θα λάβει χώρα το ΣΑΒΒΑΤΟ 24 /02/2024 από ώρας 09:00 έως 12:30 στα τμήματα των οδών Λυκούργου, Βρασίδου, Διοσκούρων και Θερμοπυλών από την συμβολή τους με την οδό Άγιδος μέχρι και την Κύπρου. Στις οδούς Ανανίου, Παντάνασης, Βορείου Ηπείρου, παράδρομο Λυσσάνδρου, Πιτάνης και Ατρείδου. Στα τμήματα των οδών Πλατανιστά, Άγιδος, Λυσσάνδρου από την συμβολή με την Λεωφόρο Λυκούργου έως την οδό Θερμοπυλών.

Επίσης, χωρίς ρεύμα θα μείνουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 /02/2024 από ώρας 08:00 έως 11:30 τα τμήματα των οδών Τρακοσίων, Ηρακλειδών, Θερμοπυλών και Διοσκούρων, από τη συμβολή των οδών Λεωνίδου έως Λυσάνδρου και Διενεκούς, τμήμα της Άγιδος μεταξύ των οδών Διοσκούρων έως Τριακοσίων, τμήμα της Λυσάνδρου από Θερμοπυλών έως Διοσκούρων, τμήμα της Λεωνίδου από Τριακοσίων έως Διοσκούρων και ανώνυμος οδός από Άγιδος έως Ηρακλειδών .

Τέλος, γενική διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 /02/2024 από ώρας 11:30 έως 15:00 στα τμήματα των οδών Μενελάου και Όθωνος Αμαλίας από την συμβολή την Αγησιλάου έως Παλαιολόγου, οδός Καπετάν Ζαχαριά, η οδός Ταυγέτου, τμήμα Γκορτσολόγου, από Αικ.Γρηγορίου μέχρι Μενελάου, καθώς και το τμήμα της Παλαιολόγου από την συμβολή της Οθ.Αμαλίας μέχρι Εθνικής Αντιστάσεως.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ζητούμε την κατανόηση του Κοινού για την παραπάνω διακοπή.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΔΔΗΕ