Μπάμπαρης – Βύσσιας: Πικρία για την αντιμετώπισή τους από την ΠΑΕ Σπάρτη αλλά και μήνυμα ενότητας

> Με μεγάλη πικρία διαπιστώνουμε πως η τεχνική διχασμού συνεχίζεται, κάτι το οποίο δεν ακολουθούμε εμείς.
> Στις 8/5/2018 και ώρα 10:56 πμ, μας απεστάλη μέσω email μια επιστολή απο την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ στην επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος απο εμάς.
> Έκπληκτοι διαβάζουμε οτι δεν πήγαμε σε προγραμματισμένο ραντεβού για την εξαγορά της ΠΑΕ, ενώ είχαμε ενημερωθεί.
> Η αλήθεια λοιπόν ειναι, ότι ενημερωθήκαμε απο τρίτο πρόσωπο πως ένας φίλαθλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, οτι ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας και οτι με χαρά μας περιμένει στα γραφεία της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ στις 8/5/2018 και ωρα 10:00 πμ, να μιλησουμε για την εξαγορά της ομάδας.
> Ουδέποτε λοιπόν δεν ειχαμε ενημερωθεί απο κανέναν αρμόδιο για καμία συνάντηση και όπως ειναι λογικό, ακόμη και εαν το γνωρίζαμε δεν θα μπορούσαμε να παραστούμε σε μια συνάντηση με έναν απλό φίλαθλο, για κάνουμε οποιαδήποτε συζήτηση για την εξαγορά της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ.
> Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην έν λόγο επιστολή, μας δηλώνουν οτι έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάμε για ενημέρωση, καθώς επίσης και οτι αρμόδιος για την ενημέρωση μας ειναι ο πρόεδρος την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ κ.Νικόλαρος και κλείνοντας μας δηλώνουν οτι όταν εμείς είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι, μπορούμε να τους ενημερώσουμε άμεσα για να οριστεί συνάντηση.
> Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, χωρίς κάποιος αρμόδιος να έχει έρθει σε συνεννόηση με εμάς, στέλνουν μια επιστολή τόσο σε εμάς αλλά και στον τύπο, όπου μονομερώς αποφασίζουν για την ημερομηνία και την ώρα συνάντησης, παραβλέποντας ότι ο κ.Μπάμπαρης, είναι δικηγόρος Αθηνών και την εν´ λόγο ημερομηνία πιθανόν να αγορεύει,ενώ στην πρώτη επιστολή που βλέπετε παρακάτω, μας δηλώνουν οτι όταν εμείς είμαστε έτοιμοι, να τους ειδοποιήσουμε άμεσα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτό έγινε απο αφέλεια και όχι σκόπιμα.
> Δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε στο περιβόητο προσύμφωνο με ρήτρα 50.000€, διότι οπως καταλαβαίνετε ειναι ανάξιο σχολιασμού.

> Θα θέλαμε να ξέρετε, οτι ακόμη και σήμερα εάν γινόταν η συνάντηση και ξεκινούσαμε τον οικονομικό και νομικό έλεγχο της ΠΑΕ, δεν θα μπορούσαμε εκ´ των πραγμάτων να προχωρήσουμε σε μεταβίβαση των μετόχων άμεσα, διότι ένας τέτοιος έλεγχος διαρκεί για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.
> Σε περίπου μια εβδομάδα, η ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ θα καλεστεί να δώσει τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, σύν του ότι δεν ξέρουμε εάν περάσει το δεύτερο στάδιο επιτήρησης, διότι εάν δυστηχώς δεν τα καταφέρει, η ομάδα θα ειναι αντιμέτωπη εκ νέου με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών.
> Εμείς λοιπόν όπως ειναι λογικό, ενδιαφερόμαστε για μια ομάδα η οποία θα παραμείνει στην football league, διότι εάν την επόμενη εβδομάδα δυστηχώς δεν τα καταφέρει, τότε οποιαδήποτε συζήτηση και ενέργειες απο μέρους μας, θα μείνουν στην μέση και το επενδυτικό μας ενδιαφέρον θα πάψει να υφίσταται.Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, εμείς αύριο δεν θα παραστούμε στα γραφεία της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω, όμως θα έρθουμε σε επικοινωνία με την διοίκηση, ώστε στο προσεχές διάστημα να ορίσουμε την ημερομηνία συνάντησης που να μπορούν να παραστούν και οι δύο πλευρές.

> Κλείνοντας, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μύνημα ενότητας πρός όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς εμείς να έχουμε το παραμικρό πρόβλημα με κανέναν, διότι αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή, είναι η σωτηρία της ομάδας και μέσα απο αυτήν την επιστολή, καλούμε όλους και όλες εσάς,να σταθείτε δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, και παράλληλα με τις εξελίξεις θα διενεργούνται και οι απαραίτητες ενέργειες απο εμάς.