Μιχάλης Βακαλόπουλος: Η αιτία παραίτησής του από το Δ.Σπάρτης

Δεν αισθάνομαι πλέον χρήσιμος και δημιουργικός

Ακολουθεί η ανακοίνωση του πρώην Αντιδημάρχου Σπάρτης Μ.Βακαλόπουλου που αφορά τους λόγους παραίτησής του:

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Εδώ και ενα χρόνο είχα την τιμή και την ευθύνη να υπηρετώ την πόλη της Σπάρτης απο τον θεσμό του αντιΔημάρχου και αναπληρωτή Δημάρχου καθώς και του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής ορισμένος απο τον Δήμαρχο μας κ. Πέτρο Δούκα.Το διάστημα αυτό με ανιδιοτέλεια και με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου μας άσκησα τα καθήκοντα μου προσπαθώντας με χαμηλούς τόνους και ενωτική διάθεση να συγκεράσω πρόσωπα, απόψεις και καταστάσεις πάντα για το καλό της πόλης μας. Όμως οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν τις τελευταίες ημέρες δημιουργούν ενα περιβάλλον μη γόνιμο και ανθυγιεινό , με συνέπεια να μη μπορώ πλέον να αισθάνομαι χρήσιμος και δημιουργικός.

Έτσι και επειδή οι προσωπικές μου αρχές και αξίες ειναι αδιαπραγμάτευτες αλλά και επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι απόλυτα την ιεραρχία έθεσα την παραίτηση μου στη διάθεση του Δημάρχου η οποία και έγινε αποδεκτή.

Εξακολουθώ να πιστεύω και να στηρίζω, όπως έκανα εως τώρα ,το όραμα του Δημάρχου μας και όλα αυτά που ονειρεύτηκε και ονειρευτήκαμε μαζι για μια Σπάρτη εξωστρεφή, μια Σπάρτη στη θέση που της αρμόζει στο παγκόσμιο στερέωμα και θα είμαι δίπλα του ανιδιοτελώς σε όλες του αυτές τις προσπάθειες.

Φίλες και φίλοι η διάθεση για προσφορά στον τόπο μας είναι πάνω από θέσεις και αξιώματα..

Θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι ενεργά δίπλα όχι μόνο στους 1086 συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και σε όλους τους δημότες του Δήμου Σπάρτης πάντα με μοναδικό γνώμονα το καλό και την πρόοδο του Δήμου μας!!

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Βακαλόπουλος