Μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Κοκκινόραχη

Τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου και η Ενοριακή Χορωδία Κοκκινόρραχης εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά με την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που πραγματοποίησαν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας τους.

Την γιορτή άνοιξε η Ενοριακή Χορωδία Κοκκινόρραχης με βυζαντινούς ύμνους με την καθοδήγηση της μουσικού κ. Χαρούλας Παπαδοπούλου.

Τα παιδιά του Κατώτερου Κατηχητικού παρουσίασαν δύο θεατρικά « Το μικρό αστεράκι » και « Μου πες », με την βοήθεια της κατηχήτριας τους κ. Δέσποινας Κουκούτση Παπαπαδοπούλου και των βοηθών κατηχητριών Αναστασίας Μπουζούκα και Ευθυμίας Παπαγεωργίου.

Στην συνέχεια τα παιδιά του Μέσου και Ανώτερου Κατηχητικού, παρόλο το βεβαρημένο πρόγραμμα τους, παρουσίασαν με την βοήθεια της κατηχήτριας τους Ελβίνας Λάτση ένα επίκαιρο θεατρικό με τον τίτλο « Άδειος Βασίλης ».

Τον λόγο πήρε πάλι η Ενοριακή Χορωδία Κοκκινόρραχης, που με την καθοδήγηση των μουσικών Χαρούλας Βελισσάρη Βαδάκογλου και Τριάδας Παλαιοκώστα έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα ( Σάμου, Χίου και Βυζαντινά ).

Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν από τον εφημέριο της ενορίας μας π. Συμεών, οι νέοι φοιτητές που μένουν στην Κοκκινόρραχη και πέρασαν φέτος στο Πανεπιστήμιο και αυτοί είναι: η Μαρία Βελδέκη, η Ευαγγελία Γιάνναρη, η Μεταξία Κοκκίνη, η Μαρία Μπλάθρα, ο Γεώργιος Κοκκίνης του Κων/νου και ο Νικόλαος Αρβανίτης.

Την γιορτή έκλεισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βρεσθένων π. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας, ο οποίος απεύθυνε τα συγχαρητήρια του στα παιδιά, τις κυρίες της χορωδίας και όλους τους συντελεστές.

Την γιορτή παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και οι: ο εφημέριος Αγ. Παρασκευής Αμυκλών π. Ιωάννης Προφύρης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινορράχης κ. Λάμπρος Παλαιοκώστας και ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κοκκινορράχης κ. Αναστάσιος Στ. Χούπης, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους συντελεστές για την όμορφη αυτή βραδιά.