Μεσσηνία: Συλλήψεις για απάτη και κατοχή ναρκωτικών

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας

Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων απάτης Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) περιπτώσεις απάτης σε βάρος 60χρονου ημεδαπού και 49χρονης ημεδαπής, που έγιναν την 30.8.2021 και 31.8.2021, αντίστοιχα. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, για απάτη. Ειδικότερα, ο δράστης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους παθόντες, συστήθηκε ως αντιπρόσωπος γνωστής εταιρείας λογισμικού και με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, κατάφερε να τους εξαπατήσει και να τους αποσπάσει χρηματικά ποσά.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (17.9.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 16χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (17.9.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (17.9.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 25 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.