Μεσσηνία: Νεκρά τρία 15χρονα παιδιά σε φοβερό τροχαίο

Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης αυτοκινήτου με φορτηγό στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης στο ύψος της Τερψιθέας.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή που το ένα αυτοκίνητο πετάχτηκε στον τοίχο δίπλα στο οδόστρωμα. Άμεσα έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και επιχείρησε τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων.

Τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος 3 επιβατών (ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος 15 ετών), ακόμα ένα 15χρονο παιδί από την Ρουμανία που ενώ μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Ο οδηγός του φορτηγού, ηλικίας 48 ετών, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πρόκειται για μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας τα τρία παιδιά είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο και επέβαιναν στο αυτοκίνητο των γονιών του ενός, όταν έγινε το τροχαίο. Τα δύο παιδιά βρήκαν ακαριαίο θάνατο αμέσως μετά τη σύγκρουση.

Όπως είπε ο κύριος Μπασάκος η τοπική κοινωνία είναι σε σοκ καθώς είναι είναι μικρή και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.

Να σημειώσουμε ότι τα παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία.

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας για το δυστύχημα

Σήμερα (19.11.2018) το πρωί, στο 65ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Πύργου- Μεθώνης, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 48χρονος αλλοδαπός και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ανήλικος αλλοδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο ανήλικοι, ημεδαπός και αλλοδαπός, αντίστοιχα, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο ανήλικων επιβατών και τον τραυματισμό των δύο οδηγών των οχημάτων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου σήμερα (19.11.2018) το απόγευμα, ο ανήλικος υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.