Μεσσηνία: Μπαράζ συλλήψεων για κατοχή ναρκωτικών

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

Συνελήφθησαν, χθες (16.9.2022) το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 46 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι και ποσότητα κάνναβης -8,3- γραμμαρίων καθώς και -10,5- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (16.9.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 69χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν μικροποσότητα και δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -2- μέτρων, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (16.9.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 62χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -29,4- γραμμαρίων καθώς και -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,7- μέτρων, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν.