Μεσσηνία: Λήστεψαν 67χρονο μέρα μεσημέρι

Συλλήψεις 2 ατόμων από τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας

Συνελήφθησαν, χθες (9.7.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 26χρονος ημεδαπός και ένας 18χρονος αλλοδαπός, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 17χρονος, γιατί αφαίρεσαν από 67χρονο ημεδαπό, -1- τσαντάκι, που περιείχε χρήματα, κάρτες τραπεζών και προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (9.7.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθη, χθες (9.7.2021) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Καλαμάτας, για κλοπές.

Συνελήφθη, χθες (9.7.2021) το πρωί, στην Πύλο Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου – Νέστορος, 62χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για απάτη.