ΜΕΛΙSSES – Μισή Καρδιά | Μία συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους

Μία καθηλωτική ιστορία με κεντρικό θέμα τον «ιό» έρωτα.

Οι ΜΕΛΙSSES θέτουν τη μουσική τους στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου με αφορμή το music video για τη νέα επιτυχία τους «Μισή Καρδιά».

Οι ειδικές συνθήκες λόγω του COVID-19 δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα για το music video του τραγουδιού, όμως οι ΜΕΛΙSSES προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα.

Το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα απηύθυνε πρόσκληση σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες videographers να στείλουν το υλικό τους και να συμμετάσχουν με αυτό τον τρόπο στη δημιουργία το βίντεο για το «Μισή Καρδιά».

Παράλληλα οι ΜΕΛΙSSES δεσμεύτηκαν, αντί αμοιβής, να παραχωρήσουν στα νοσοκομεία της χώρας για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού το ποσό που θα δαπανούσαν υπό κανονικές συνθήκες για την παραγωγή του music video.

Λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του βίντεο, οι ΜΕΛΙSSES δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα το αποδεικτικό της κατάθεσης ύψους 5.000 ευρώ που έκαναν στον ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, κάνοντας πράξη την υπόσχεσή τους.

Το νέο τραγούδι του κορυφαίου ελληνικού συγκροτήματος κυκλοφόρησε στα μέσα Μαρτίου και μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο στα ψηφιακά καταστήματα και στις υπηρεσίες streaming.

Το «Μισή Καρδιά» κυκλοφόρησε από την Panik Records στα μέσα Μαρτίου και έκανε είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, διαγράφοντας ανοδική τροχιά.

Συγχρόνως το τραγούδι αγγίζει τα 200.000 streams στο Spotify μέσα σε δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του και έχει βρεθεί επί σειρά ημερών στο Νο. 1 του ελληνικού iTunes.

ΜΕΛΙSSES - Μισή Καρδιά - Οfficial Music Video

Ο Χρήστος Μάστορας επέλεξε και έκανε μοντάζ στις εικόνες που ταίριαζαν καλύτερα στο ερωτικό κομμάτι και τις συνδύασε με τις σκηνές που είχαν ήδη γυριστεί, αναλαμβάνοντας και την ευρύτερη επιμέλεια της σκηνοθεσίας.

Το music video του «Μισή Καρδιά» ξεκινά με ένα γράμμα προς το μέλλον και στη συνέχεια ξετυλίγεται μία καθηλωτική ιστορία με κεντρικό θέμα τον «ιό» έρωτα.

Άραγε, όταν έχεις ερωτευτεί και αγαπήσει με όλη σου την καρδιά, μπορείς να γιατρευτεί» αν ξεριζώσεις τη μισή;

Το «Μισή Καρδιά» φέρει τις υπογραφές του Χρήστου Μάστορα και του STAN Αντιπαριώτη.

hit channel