Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου το πανηγύρι στο Παρόρι

Μεγάλη προσέλευση κόσμου και πολύ κέφι παρατηρήθηκαν στο παραδοσιακό πανηγύρι της Παναγίας Λαγκαδιώτισσας που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουλίου στην πλατεία του Κεράμου από τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο “ΠΑΡΟΡΙ 2011” και την Κοινότητα Παρορίου. Μετά από δύο χρόνια απραξίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η ανάγκη όλων για μαζική διασκέδαση και χαλάρωση από τις καθημερινές σκοτούρες ήταν έκδηλη και βρήκε ιδανική διέξοδο σε μια πολύ όμορφη βραδιά στον Κέραμο.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά όλους τους επισκέπτες, τους εθελοντές που εργάστηκαν αφιλοκερδώς καθώς και τους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς για τη στήριξη που παρέχουν στο Σύλλογο και συνακόλουθα στο Παρόρι, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά στον εκλιπόντα Δημήτρη Λαμπρινάκο που επί σειρά ετών ήταν ο ερμηνευτής των δημοτικών τραγουδιών στο πανηγύρι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ. Θανάσης Δαβάκης και κ. Νεοκλής Κρητικός, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Θεόδωρος Βερούτης και κ. Νίκωνας Τζινιέρης, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας και ο προσκεκλημένος του Κόμης Γεώργιος του St Andrews, οι Αντιδήμαρχοι κα Γεωργία Ζαχαράκη και κ. Χρήστος Κανακάκος, ο αρχηγός της μείζονας αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Μπουγάδης, κ. Γιάννης Καρμοίρης, κ. Παναγιώτης Κυριακούλιας και κ. Βασίλης Μενούτης και ο Πρόεδρος της Λογγάστρας κ. Ανδρέας Σουλτάνης.