Μαρία Φραγκή στον Fly: «Μπορώ να φέρω την ανανέωση»

«Ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία η νέα γενιά της παράταξης»

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη πολιτικής θεματολογίας παραχώρησε, σήμερα, στην πρωινή ζώνη του Fly, η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας με τη Νέα Δημοκρατία, κυρία Μαρία Φραγκή.

Αρχικά, σχολίασε τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δίνουν 4 – 6 μονάδες διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων, δίνοντας παράλληλα τη δική της απάντηση σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την άποψη ότι η ΝΔ κατάφερε να διαχειριστεί τις σοβαρές κρίσεις που αντιμετώπισε η χώρα τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να καταπιαστεί και με ζητήματα που αφορούν αμιγώς τη Λακωνία.

Αγροτικός τομέας, υποδομές, αναγκαία έργα για τη Σπάρτη και τουρισμός ήταν κάποια από τα θέματα που τέθηκαν στο επίκεντρο της ραδιοφωνικής συνέντευξης στον Fly 89.7 της κυρίας Φραγκή, η οποία έδωσε σαφείς απαντήσεις στους λόγους, για τους οποίους πρέπει κάποιος να επιλέξει τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και την ίδια ως βουλευτή Λακωνίας.

«Μπορώ να φέρω την ανανέωση. Με σκληρή δουλειά θα διεκδικήσω όσα δεν δόθηκαν ποτέ στον τόπο μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.