Μαρία Φραγκή: “Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στους Λάκωνες”

Ενωμένοι και αποφασισμένοι, συνεχίζουμε λοιπόν να τελειώσουμε τον δύσκολο αλλά σημαντικό αγώνα για τη Λακωνία και την Ελλάδα

Η σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού έφεραν αυτό το μοναδικό, θριαμβευτικό αποτέλεσμα. Η συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά.

Η συμμετοχή μου και η προσπάθεια μου μαζί με τον Λακωνικό λαό να κρατήσουμε τα διαχρονικά, υψηλά ποσοστά της παράταξης στη Λακωνία με γεμίζουν ικανοποίηση και με ενδυναμώνουν στο να τηρήσω την υπόσχεση που έδωσα στους Λάκωνες από καρδιάς ότι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους να συμπάσχω μαζί τους και να συνεχίσω τον αγώνα της Νέας δημοκρατίας για την αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα υπάρξει πολύ σύντομα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι, συνεχίζουμε λοιπόν να τελειώσουμε τον δύσκολο αλλά σημαντικό αγώνα για τη Λακωνία και την Ελλάδα. Στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ήδη, δεν πρέπει να λείψει κανείς!

ΖΗΤΩ Η ΛΑΚΩΝΙΑ!

ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!