Λουκέτο στο κατάστημα του ΟΤΕ Γυθείου | Αγανακτισμένοι οι πολίτες-πελάτες

Διαμαρτυρία πολιτών στον FLY

Μιλώντας στον FLY 89,7 κάτοικος Γυθείου και πελάτισσα του καταστήματος ΟΤΕ, εξέφρασε την αγανάκτηση και παράλληλα ταλαιπωρία τόσο της ίδιας όσο και πολλών πελατών ΟΤΕ λόγω της μη λειτουργίας του υποκαταστήματος ΟΤΕ στο Γύθειο. Από χθες στο κατάστημα μπήκε  λουκέτο αιφνιδίως, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να πρέπει να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν, είτε από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Σκάλα, είτε από το κατάστημα ΟΤΕ στην Σπάρτη. Επίσης, η καταγγέλουσα ακροάτρια του FLY, τονίζει ότι επιπροσθέτως υφίσταται μεγάλη ταλαιπωρία προσπαθώντας να επικοινωνήσει με την εταιρεία στο 13888 για να εξυπηρετηθεί. Παράλληλα και άλλοι πολίτες προέβησαν σε διαμαρτυρία για αυτή την εξέλιξη.

Ανεπίσημα ήταν κάτι που ψιθυριζόταν καιρό, όμως υπήρχε μια κρυφή ελπίδα ότι δεν θα γίνει πράξη…Τελικά όμως είναι γεγονός. Μετά από πολλά χρόνια ο ΟΤΕ Γυθείου, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, έκλεισε το κατάστημά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FLY και μετά από επικοινωνία με εκπρόσωπο του καταστήματος,  από ότι φαίνεται το κατάστημα στο Γύθειο έκλεισε οριστικά, ενώ οι τρεις υπάλληλοί του ενημερώθηκαν ή να προβούν σε εθελουσία έξοδο, ή να μετακινηθούν σε κάποιο άλλο κατάστημα ΟΤΕ.