Νεκρή από θρόμβωση ραδιοφωνική παραγωγός του BBC Newcastle

Miα εβδομάδα μετά το εμβόλιο με AstraZeneca

«Εφυγε» από τη ζωή εξαιτίας θρόμβωσης, μετά το εμβόλιο της AstraZeneca, η ραδιοφωνική παραγωγός του BBC Newcastle, Λίζα Σάου, όπως αναφέρει η οικογένειά της.

Η Λίζα Σαου, που εργάστηκε στο BBC Newcastle, εμφάνισε «σοβαρούς» πονοκεφάλους μια εβδομάδα μετά το εμβόλιο και αρρώστησε σοβαρά λίγες ημέρες αργότερα, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειάς της. Η 44χρονη πέθανε στο Royal Victoria Infirmary, του Νιουκάστλ, όπου και νοσηλευόταν.
Εκπρόσωπος του νοσοκομείου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την απώλεια της ραδιοφωνική παραγωγού του BBC Newcastle, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να σχολιάζει λεπτομέρειες για την ασθενή. «Είμαστε πολύ λυπημένοι για την είδηση ​​του θανάτου της Λίζα, αλλά θα ήταν ανάρμοστο να συζητήσουμε μεμονωμένες λεπτομέρειες για έναν ασθενή. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε, όπως μεταδίδει η Daily Mail.
Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί της στο BBC Radio Newcastle

Ο Ρικ Μάρτιν του BBC Radio Newcastle, είπε: «Όλοι στο σταθμό είναι συντετριμμένοι και σκέφτονται την υπέροχη οικογένεια της Λίζας. «Ήταν μια έμπιστη συνάδελφος, μία λαμπρή παρουσιάστρια, μια υπέροχη φίλη και μια στοργική σύζυγος και μαμά. Αγαπούσε πολύ στο ραδιόφωνο και αγαπήθηκε από το κοινό μας».

Από την πλευρά του ο Κρις Μπερνς, επικεφαλής του BBC Local Radio, δήλωσε: «Η Λίζα ήταν ταλαντούχος παρουσιαστής που είχε ήδη πετύχει πολλά και θα είχε κάνει πολλά περισσότερα».

iefimerida.gr