Το Σπάρταθλον 2021 μέσα από τον FLY 89,7 και το Flynews.gr

1ος ο Έλληνας Φώτης Ζησιμόπουλος! Τερμάτισε η Ρένα Γιάννε

39ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ – Τερμάτισε 1ος ο Έλληνας Φώτης Ζησιμόπουλος από το Αγρίνιο  κάνοντας μια άνευ προηγούμενου κούρσα σε χρόνο 21.57.37

1ος Έλληνας Φώτης Ζησιμόπουλος

2ος  Ούγγρος Μπρούνο Ράντεκ (Τσεχία)

3ος  Σάμνυ Μίλαν (Τσεχία)

4ος  Πενάλμπα Λόπεζ Ιβάν (Ισπανία)

5ος Βεσβαγκάρις Ματίζ (LATVIA)

H Ρένα Γιάννε από τη Σπάρτη τερμάτισε  στο Σπάρταθλον 2021 !

Δείτε το βίντεο


Ελληνική … βάφτηκε η πρωτιά στο Σπάρταθλον, καθώς την κούρσα οδήγησε ο Φώτης Ζησιμόπουλος, ο οποίος έκοψε πρώτος το … νήμα και άγγιξε το άγαλμα του Λεωνίδα, μέσα σε επευφημίες!

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

 

 


φωτογραφία: Παύλος Γορανίτης

FLY LIVE | ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021 (Τερματισμοί-Ζωντανή ροή από το Σάββατο στις 05:00)

Όπως κάθε χρόνο, μαραθώνιος ενημέρωσης από τους συνεργάτες του FLY. Έναρξη ζωντανής εκπομπής από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο FLY και φέτος με δύο μέσα, τον FLY 89.7 και την ιστοσελίδα flynews.gr, θα μεταδώσει το Σπάρταθλον με ζωντανές συνδέσεις, live ανταποκρίσεις, εικόνα και ήχο.

LIVE στο YouTube: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

LIVE στο Facebook: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

LIVE στον FLY 89,7: FLY 89.7 Live

ΡΟΗ ΒΙΝΤΕΟ (Μην ξεχνάτε να κάνετε ανανέωση της σελίδας)

Η Ρένα Γιάννε, η μοναδική αθλήτρια από την Σπάρτη  που τρέχει στο φετινό Σπάρταθλον, πέρασε από την Κόρινθο σε χρόνο 8 ώρες και 50 λεπτά έχοντας διανύσει 81 χιλιόμετρα.

Στη φωτό από το  93ο χλμ. στην Αρχαία Κορινθία.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο των υπεραποστάσεων, το Σπάρταθλον ξεκίνησε στις 7.00 σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου 2021, από τους πρόποδες του Ιερού βράχου της Ακροπόλεως των Αθηνών. Δεκάδες δρομείς προερχόμενοι από πολυάριθμες χώρες από όλα τα σημεία του πλανήτη, θα διανύσουν την απόσταση από την Αθήνα στη Σπάρτη, περνώντας από αρχαιολογικούς χώρους, σε δρόμους και μονοπάτια της Αττικής και Πελοποννήσου, διασχίζοντας την κορυφή του βουνού Αρτεμισίου, τους κάμπους της Νεμέας, την γέφυρα του Ευρώτα. Θα διαδώσουν το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι μέσω της ιστορικής αυτής διοργάνωσης.

Η φετινή διοργάνωση του Σπάρταθλον χαρακτηρίζεται επίσης από την παρουσία 60 Ελλήνων Αθλητών και Αθλητριών από τον χώρο των υπεραποστάσεων. Τη Σπαρτη εκπροσωπεί η Ειρήνη Γιάννε.

Ο αγώνας διεξάγεται επάνω στα βήματα του Αρχαίου ημεροδρόμου Φειδιππίδη, που κάλυψε το μακρύ δρομικό ταξίδι των 246 km, φτάνοντας στη Σπάρτη την επόμενη ημέρα. Το στάδιο της πολύμηνης προετοιμασίας των 400 αθλητών και αθλητριών χαρακτηρίζεται από εντατικές πολύμηνες προπονήσεις και από ανάλογη ψυχολογική προετοιμασία.

Μέγας Δωρητής του αγώνα ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Σημειώσατε δε ότι ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και του Υπουργείου Τουρισμού.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Δρομέων Υπεραποστάσεων (Ι.Α.U. ) έχει απονείμει στον Σύνδεσμο την ΧΡΥΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ποιότητας “Golden Label”.