Εξιχνιάστηκε η ληστεία στο φαρμακείο Σαχλά | Σπαρτιάτης & Αλβανός οι δράστες-Δηλώσεις Κυριακούλια

Στα χέρια της Ασφάλειας Σπάρτης βρίσκονται ένας 37χρονος Σπαρτιάτης και ένας 29χρονος Αλβανός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Οι δύο δράστες μπήκαν στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 τις πρώτες πρωινές ώρες στο φαρμακείο της κυρίας Σαχλά, στην οδό Λυκούργου στη Σπάρτη και έκλεψαν χρήματα, φάρμακα και εξαρτησιογόνες ουσίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FLY, οι ληστές έκοψαν το συρμάτινο ρολό ασφαλείας του φαρμακείου και έπειτα έσπασαν τη τζαμαρία.

Η Ασφάλεια Σπάρτης έδρασε άμεσα και αφού ενημερώθηκε από τους ιδιοκτήτες του φαρμακείου, μέσα σε 1 ώρα εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες. Στην άμεση εξιχνίαση βοήθησε τους άντρες της Ασφάλειας το γεγονός ότι κλάπηκαν εξαρτησιογόνες ουσίες, γεγονός που τους οδήγησε πρωτίστως στον έλεγχο των τοξικομανών.

Για το συμβάν μίλησε στον FLY ο κ.Παναγιώτης Κυριακούλιας, σύζυγος της κυρίας Σαχλά, ιδιοκτήτριας του φαρμακείου και δημοτικός σύμβουλος δήμου Σπάρτης. Μεταξύ άλλων ο κ.Κυριακούλιας θέλησε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην Ασφάλεια Σπάρτης και τον διοικητή κ. Ζάχο Αγρανιώτη.