«Η Λίμνη των Κύκνων» στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο

Τετάρτη 29 Ιουλίου & ώρα 9.00μ.μ

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση ‘’Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ’’ των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι. Ένας παραμυθένιος κόσμος ξετυλίγεται μέσα από τη μουσική σύνθεση του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, με την ιστορία αγάπης του πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της πριγκίπισσας Οντέτ στο επίκεντρο.

¨Η Λίμνη των κύκνων¨ θα μας ταξιδέψει στο όνειρο, στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών . Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου θα οδηγήσει μικρούς και μεγάλους πίσω, στην αθωότητα.

Η συγκινητική ιστορία αγάπης του κλασικού χορού συνδυάζει τη μαγεία, την τραγικότητα, το ρομαντισμό και την αγάπη.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέτ. Ο κακός μάγος Ρόθμπαρτ έχει κάνει μάγια στην Οντέτ, η οποία κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο τη νύχτα . Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέτ θα λυτρωθεί μόνο αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ίδια του τη ζωή. Όμως, η αγνή αγάπη νικά πάντοτε το κακό.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΠΑΙΖΟΥΝ & ΧΟΡΕΥΟΥΝ:Αδαμοπούλου Π., Ραφαΐλος Δ. Κοντός Α. ,Mάγκου Α., Παγκάλου Δ , Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε. , Χρύσανθου Δ. , Χρυσοβαλάντης Χ. .

ΣΚΗΝΙΚΑ: Γιαννακός Γιώργος.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Παπαϊωάννου Δημήτρης

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Παγκάλου Δήμητρα

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Φιλιππόπουλος Αλέξανδρος

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από το θέατρο είναι υποχρεωτική.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 8€ (προπώληση), 10€ (Ταμείο θεάτρου)

Πληροφορίες στα γραφεία του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και το τηλέφωνο 27310-82470