Λιάρου στον Fly: «Έχω υποχρέωση να κατέλθω εκ νέου στις εκλογές»

Συνέντευξη της δημάρχου Ελαφονήσου για όλα τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στο νησί, καθώς και για την τουριστική κίνηση ενόψει του Πάσχα και του καλοκαιριού

Είμαι πολύ χαρούμενη που οι ενέργειες ευδοκιμούν για ένα έργο πνοής της Ελαφονήσου, δήλωσε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του Fly, η δήμαρχος του νησιού, κυρία Έφη Λιάρου, αναφορικά με την ένταξη του Βιολογικού Καθαρισμού στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Πρόκειται για ένα έργο 4 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει επίσης κεντρικό αποχετευτικό αγωγό, καθώς και διάθεση επεξεργασίας λυμάτων, ενώ έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης την επόμενη θητεία. Μάλιστα, σύμφωνα με την κυρία Λιάρου, καταλυτική ήταν και θα είναι η συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Έχω επιθυμία αλλά και υποχρέωση να κατέλθω εκ νέου υποψήφια στις εκλογές, για να δω το έργο που δρομολογείται να ολοκληρώνεται, αποκάλυψε στην πρωινή ζώνη του Fly, κάνοντας μάλιστα λόγο και για το νέο σχολικό συγκρότημα του νησιού, το οποίο αξίζουν οι νέοι της Ελαφονήσου.

Τέλος, η κυρία Λιάρου μίλησε για ευοίωνα και αισιόδοξα μηνύματα επισκεψιμότητας τόσο τις ημέρες του Πάσχα όσο και το καλοκαίρι, καθώς οι κρατήσεις ήδη είναι περισσότερες από τα προηγούμενα χρόνια.