Λευκή Νύχτα στην Καλαμάτα με super Διαγωνισμό!

Αγοράζω - Διασκεδάζω – Κερδίζω

Εφαρμογή Λευκής Νύχτας:  Αγοράζω – Διασκεδάζω – Κερδίζω

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας γιορτάζει τη μαγεία της Λευκής Νύχτας με μια μεγάλη ηλεκτρονική κλήρωση με πολλά πλούσια δώρα!

Φέτος, φέρνουμε τη διασκέδαση σας σε νέα ύψη με μια κλήρωση βασισμένη στις αποδείξεις των αγορών σας.

Πώς λειτουργεί;

  1. Κατεβάστε την Εφαρμογή: Κατεβάστε την ειδική έκδοση της εφαρμογής “Λευκή Νύχτα” από ΕΔΩ ή σαρώνοντας το αυτοκόλλητο που θα βρείτε στις βιτρίνες των καταστημάτων που συμμετέχουν. Κάθε απόδειξη διαθέτει ένα μοναδικό QR code που μπορεί να κερδίσει κάποιο από τα δώρα.
  2. Αγοράστε και κρατήστε την απόδειξη: Κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας, κάθε αγορά σας αξίζει διπλά. Αγοράστε με μεγάλες προσφορές από τα αγαπημένα σας καταστήματα που συμμετέχουν στην κλήρωση και κρατήστε τις αποδείξεις σας.
  3. Ζήστε τη Μαγεία: Με κάθε QR code από τις αποδείξεις που σαρώνετε (αξίας μεγαλύτερης του 1€), ξεκλειδώνετε μια ευκαιρία να κερδίσετε απίθανα δώρα. Από εκπτώσεις σε καταστήματα, διαμονή σε ξενοδοχείο έως και δωρεάν γεύματα, η μαγεία της Λευκής Νύχτας κρύβει πολλά δώρα για εσάς!
  4. Συμμετέχετε άμεσα στην Κλήρωση: Αφού εισάγετε την απόδειξη σας εμφανίζεται άμεσα αν κερδίσετε. Κρατήστε την απόδειξη και από Δευτέρα μπορείτε να παραλάβετε το δώρο σας. Όσες περισσότερες αποδείξεις εισάγετε τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε.

Το Καλοκαίρι μας Έχει Χρώματα, η Λευκή Νύχτα μας Έχει Εκπλήξεις!

Δείτε τα καταστήματα που συμμετέχουν εδώ!

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την πιο μαγική Λευκή Νύχτα. Κατεβάστε την εφαρμογή μας “Λευκή Νύχτα” από ΕΔΩ για την ειδική έκδοση της εκδήλωσης και αφεθείτε στην μαγεία των δώρων!