Λεωνίδας Γρηγοράκος: “Η κυβέρνηση οφείλει να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές”

Ο βουλευτής Λακωνίας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής λίγο μετά τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Βλέπουμε μια παρέλαση υπουργών που σήμερα δεν θα έπρεπε να είναι στη θέση τους. Έπρεπε να είχαν παραιτηθεί. Αυτό είναι, όμως, ατομική ευθύνη που εσείς δεν την αναλαμβάνετε. Τις τροπολογίες για την ανατολική Αττική θα τις ψηφίσουμε, αλλά η χώρα είναι μπροστά σε μία μεγάλη τραγωδία, οι θάνατοι προκαλούν ανείπωτη θλίψη και οργή. Προκαλείτε που έρχεστε εδώ και σας βλέπουν οι πολίτες».
Επιπλέον, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ σημείωσε ότι πρέπει να φωτιστούν οι φανερές και αθέατες πλευρές του εγκλήματος, αλλά πρωτίστως πρέπει σύσσωμη η Βουλή να σταθεί δίπλα στις οικογένειες εκείνων που έχασαν τους ανθρώπους τους και να σταθεί στο πλευρό της ανατολικής Αττικής. «Προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ανήκουστα επιχειρήματα και ψεύδη» κατηγόρησε κυβερνητικά στελέχη και υπουργό ο κ. Γρηγοράκος και σχολιάζοντας την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό χρησιμοποίησε τους στίχους του Μανώλη Αναγνωστάκη “δεν έφταιγεν ο ίδιος. Τόσος ήταν…”».

«Ο πρωθυπουργός οφείλει να αντιληφθεί ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι παιδική χαρά και δεν ασκείται με επικοινωνιακά κόλπα. Η κυβέρνηση οφείλει να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ