Στο Λακωνικό ο Κωσταπαππάς

Τη φανέλα του Λακωνικού θα φορέσει την ερχόμενη σεζόν ο Κωνσταντίνος Κωσταπαππάς, ο οποίος έδωσε πριν λίγο καιρό τα χέρια με τη Διοίκηση του συλλόγου.

Ο ίδιος δήλωσε για τη μεταγραφή του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας που με έκαναν μέλος της και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο δευτεροετής φοιτητής του ΤΟΔΑ, μετά από μία δεκαετία στον Πύρρο Αρταίων (2008-2018) αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στον Α.Ε.Μ. Πολύβιο, όπου μαζί κατέκτησαν την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Επίσης είχε λάβει μέρος στο 3ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, το οποίο είχε κερδίσει η ομάδα του Θ. Σκιαδά.

Ο 19χρονος Guard έχει ύψος 182 εκατοστά και βάρος 69 κιλά. Μετράει τρεις παρουσίες στα κλιμάκια των μικρών εθνικών ομάδων (2012-2014) και τη σεζόν 2017-18 ήταν ο Top Scorer του ανδρικού τμήματος στον Πύρρο Αρταίων που αγωνιζόταν τότε στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Μέτρησε 270 πόντους με 40 τρίποντα στα 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε (μ.ό. 15 πόντους, 2,2 τρίποντα)

Πριν την Αρκαδία, το νούμερο 4 του Πολύβιου είχε κάνει μία στάση στην Πάτρα όπου και έκανε μία προπόνηση με το αντρικό τμήμα του Προμηθέα Πατρών και συμμετείχε στην τελευταία εβδομάδα προπονήσεων του νεανικού τμήματος του ίδιου συλλόγου. Η εισαγωγή στη σχολή της Σπάρτης τον έφερε όμως το ίδιο καλοκαίρι στη νότια Πελοπόννησο και πήρε τελικά μεταγραφή στην ομάδα της Μεγαλόπολης.

Ένας τραυματισμός στο δάχτυλο του χεριού του κατά τη διάρκεια της 5ης αγωνιστικής δυσκόλεψε την πορεία του Κωσταπαππά και δεν τον άφησε να αναδείξει όλο του το ταλέντο, κάτι που ελπίζει να γίνει με τους Μπλε από το Φθινόπωρο του 2019.

Ο καθαρόαιμος σουτέρ, με τον οποίο είχαν ήδη γίνει κάποιες συζητήσεις για πιθανή μεταγραφή το περσινό καλοκαίρι (2018) δηλώνει πολύ ευχαριστημένος από την φιλοσοφία του προπονητή, Θ. Σκιαδά, και της υπόλοιπης ομάδας και έχει αρκετά μεγάλες φιλοδοξίες για τη συνεργασία του με το σωματείο. Ως αρχικό στόχο έχει μία θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος της Α΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τη φανέλα του Λακωνικού.

Κωνσταντίνε, καλώς ήρθες!