Κως: Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας

Τραγικός ήταν ο επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια καθώς το απόγευμα της Κυριακής (18/6) εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές στην Κω, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του βασικού υπόπτου, του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6) και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν αυτοί που κατάφεραν να την εντοπίσουν.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – VIDEO

Συγκεκριμένα, έχοντας τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, έφτασαν στα ίχνη της και σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρισκόταν κρυμμένο μέσα σε καλαμιές έχοντας επάνω του κλαδιά και σχεδόν το μισό ήταν τοποθετημένο μέσα σε σακούλα.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κάνουν λόγο για κατάσταση προχωρημένης σήψης, ενώ τόνισαν ότι το πτώμα βρέθηκε με τα ρούχα. Τόσο τα ρούχα, όσοα και η σακούλα στάλθηκαν στο Εγκληματολογικό για λήψη αποτυπωμάτων.

Πλέον, η μακάβρια διαδικασία προβλέπει την αναγνώριση από τα συγγενικά της πρόσωπα, προκειμένου να συνεχιστεί και η νεκροψία – νεκροτομή με την έκθεση του ιατροδικαστή.

Το πτώμα της 27χρονης κοπέλας είναι αυτό που θα «μιλήσει» για τον ή τους δολοφόνους της, αφού ο ιατροδικαστής θα συλλέξει υλικό DNA από τα νύχια του θύματος, σε περίπτωση που κατάφερε να αντισταθεί και να παλέψει για τη ζωή του.